DOI DOI

NO FOOD NO FUN 

RESTAURANT & BAR 

CATERING - CORPORATE - PRIVATE HOME DINNER

 
 
 
 

Mijn verhaal begint in het verre Oosten

Zo'n 39 jaar geleden zijn mijn ouders als bootvluchtelingen uit Vietnam in België terecht gekomen. Zij waren gevlucht voor het communistische regime uit Noord - Vietnam. Een aantal jaar later werd ik, Nguyen Thi Thanh Xuan Erika in Zoersel geboren.

De droom van mijn moeder was om een eigen Vietnamees restaurant uit te baten maar dat zag mijn vader niet zitten. Hij zag hoeveel onzekerheid het leven van een ondernemer zou meebrengen en koos voor zekerheid.

Als kind uit een gezin van zes hadden we het niet breed maar op lekker eten werd er nooit bespaard.  Samen koken, samen lekker eten, samen met vrienden genieten heeft steevast een belangrijke plek gehad in het leven van mijn ouders. 

Naarmate ik ouder werd, kreeg ik meer en meer taken in de keuken. Zo heb ik de liefde voor het eten en voor het koken meegekregen. 

Academiejaar 2016 - 2017 was de eerste grote test. Via een openbare aanbesteding hebben we het studentenrestaurant en koffiebar van de KDG campus zuid uitgebaat.  Een campus van 5000 studenten en 500 medewerkers. Naast de studenten van een lekkere, gezonde én goedkope maaltijd te voorzien, verzorgden we ook alle extra cateringevementen voor zowel intern als met externe klanten. Van kleine koffiebreak tot grote events met 800+ gasten.

In september 2017 was het dan zover:  mijn eerste eigen Asian food bar in het hartje van Antwerpen: DOI DOI

Naast smaakvolle, gezonde, verse gerechten én geweldige signature drinks willen we ook achterom kijken en de hand uitsteken aan zij die het moeilijker hebben om hun pad te vinden.

Een impuls van mijn zakenpartner Sihame El Kaouakibi waarvoor ik graag mijn schouders mee onderzet.

 

ADRES

Nationalestraat 80

2000 Antwerpen

Delivery via

deliveroo  - takeaway.com - ubereats

Pick up order via 03/291 20 67

CONTACT

03/291 20 67

info@doidoi.be

open dinsdag tem zaterdag

lunch & dinner

FOLLOW

2